Hoe het werkt? Heel makkelijk in 3 stappen 👍

1] Kies je type cursus in de shop
2] Koop direct je gewenste programma’s
3] Start met plezier!

Wat goed!

Je wilt werken aan je creatieve ontwikkeling. Je hebt de programma’s nodig voor je werk maar zie door alle knopjes en vensters de mogelijkheden niet meer. Misschien heb je zelfs al wat ervaring met Adobe of Affinity maar al je kennis heb je jezelf aan geleerd. Het werkt wel maar je weet gewoon dat het beter kan. Hoe dan ook zit je hier goed. Je bekijkt nu namelijk de academy site van Creatie Nest.

Hier vind je al het online cursusmateriaal. Van online cursusvideo’s, lesreaders, e-books en achtergrondinformatie over vormgeving. Delen van de academy zitten standaard inbegrepen bij videocursussen, avondcursussen en dagcursussen. Ook zijn er losse modules te koop. Zo is er voor iedereen wat, met common ground: vormgeving, opmaak en DTP. Bekijk alle informatie op deze site of www.creatienest.nl.

Stappenplan

Academy Cursus Videocursus - Adobe DTP

Extra informatie

Videocursus volgen
Wil je een videocursus volgen? Dan kun je de gewenste cursus kopen via de shop. Geen wachttijden en je kunt meteen starten.

Avondcursus volgen
De avondcursussen worden gegeven in Eindhoven, in samenwerking met het Microlab. Meer informatie over de avondcursus en de cursus datums kun je op de reguliere Creatie Nest site lezen.

Dagcursus volgen
Wil je een dagcursus? Neem dan eerst even contact op voordat je deze aanschaft. We kijken dan vooraf naar je leerdoelen en overleggen we de gewenste cursusdatums. Bijna iedere cursist volgt een Adobe DTP Traject omdat je hiermee een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden. Schaf je een dagcursus DTP Traject aan? Dan ontvang je van Creatie Nest een kortingscode nadat we je leerdoelen besproken hebben.

Stefan in een notendop

De cursussen worden gegeven door Stefan Hensen, oprichter van Creatie Nest, allround vormgever met meer dan 14 jaar ervaring in online en offline projecten. Ik ben Creatie Nest gestart in januari 2018. Einde van dat jaar werd ik door Springest.nl uitgeroepen tot Beste Nieuwe Trainer van 2018 en is Creatie Nest uitgeroepen tot Beste Nieuwe Opleider van 2018. Eind 2019 was ik finalist voor de awards voor Beste Trainer en Beste Opleider.

Mijn kracht zit in persoonlijke aandacht in combinatie met een flinke dosis praktische werkervaring. Mocht je vragen hebben over een cursus, privéles of incompany training na het lezen van de website, kun je altijd contact met me opnemen.

Stefan Hensen Creatie Nest Cursussen DTP